Patrick van Elteren, Keurslager

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Kalfsvlees – wereldberoemd

Ons kalfsvlees van de Hamsehoeve, uit de weiden rondom Zevenbergen, is beroemd om de uitstekende kwaliteit. Kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hieronder een overzicht van ons assortiment:

  • Kalfsoesters
  • Kalfs entrecote *
  • Kalfsschnitzels
  • Kalfsriblappen
  • Kalfshaas *
  • Kalfssukade *
  • Kalfslapjes
  • Kalfsschenkel (ossobuco)
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfspoulet
  • Kalfsribeye *
 


*Alleen op bestelling of met feestdagen

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten