Patrick van Elteren, Keurslager

Met goud bekroond!

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'MET GOUD BEKROOND'.
Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Rookvlees

  • Rundermuis
  • Gezouten
  • Gedroogd
  • Gerookt

Spareribs

  • Mooie varkensspareribs
  • Speciale marinade
  • Kruidenmelange

Erwtensoep

  • Eigengemaakte bouillon
  • Spliterwten en verse groenten
  • Speciale kruiden
  • Varkensvlees

Bloedworst

  • Varkensvlees
  • Spekjes
  • Kruiden

Spareribs met goud bekroond

Spareribs hebben wij voor u al helemaal kant-en-klaar gemarineerd of zelfs helemaal afgebraden. U hoeft het alleen even op te warmen en dan: smullen maar! Natuurlijk is het ook leuk om zelf spareribs te maken. Wij inspireren u graag met een Keurslager waardig recept!

Zo maakt u marinade voor lekkere spareribs:

  • 4 eetl. honing
  • 4 eetl. tomatenpuree
  • 1 eetl. sojasaus
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 theel. zout
  • 1/2 theel. peper
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • 2 kg. spareribs
  • 2 eetl. olie

Bereiding:

De marinade eerst verwarmen, vervolgens af laten koelen, toevoegen aan het vlees, en dan een dagje laten intrekken. Voor het opdienen is de finishing touch: 20 á 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet u smakelijk!

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten