Patrick van Elteren, Keurslager

Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Passie en beleving

Het verschil tussen goed en uitstekend wordt volgens ons bepaald door passie. Zowel de passie voor de klant als de passie voor ons vak behoren tot de belangrijkste kenmerken.

De aandacht voor het kleinste detail merkt u vanaf het moment dat u met ons werkt. Of het nu gaat om een exclusief buffet voor een kleine groep gasten of een groot meerdaags evenement voor enkele honderden bezoekers.

De afgelopen jaren is er op het gebied van catering veel veranderd. Door goed hierop in te spelen heeft Patrick van Elteren in korte tijd een groot netwerk van klanten opgebouwd in dit segment. Hierbij valt op dat er binnen deze klantenkring veel uiteenlopende wensen zijn. De een wil low-budget lunchpakketten voor de vereniging, de ander een luxe buffet voor haar potentiele klanten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het invullen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Een locatie is een vereiste, dat kan uw eigen huis zijn, een tent of een externe locatie. qua sfeer, stijl en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, u mag het zeggen. Modern, klassiek, van nu of "zoals niemand het ooit had". De inrichting, decoratie, presentatiematerialen, alle onderdelen laten we met elkaar harmonieren.

Laat u verrassen!

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten