Patrick van Elteren, Keurslager

Barbecuefeest.com

Kijk op onze speciale BBQ site voor ons complete assortiment:

Totaalpakket

Wanneer u meer wilt dan barbecue alleen kunt u terecht bij Patrick van Elteren. Patrick van Elteren Catering is gespecialiseerd in de organisatie en verzorging van persoonlijke en zakelijke evenementen op locatie.

Verhuur

Wij beschikken over tenten, springkussens, terrasverwarmers, tafels en stoelen, serviesgoed en diverse aankledingen.

Uw barbecue wordt een compleet feest!

De pakketten die in deze folder staan zijn standaardpakketten. Deze kunt u naar wens uitbreiden met verschillende vlees- en vissoorten.

Dranken

Bij ons is het mogelijk uw feest compleet te maken met tapinstallatie, koelingen, barunits, bedieningsmaterialen, glazen en compleet assortiment dranken.

Evenementen en partijen op maat

Wij kunnen uw evenement of feest totaal verzorgen op uw locatie. Graag komen wij vrijblijvend langs om u in een persoonlijk gesprek te adviseren.

Barbecuefolder 2020

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten