Patrick van Elteren, Keurslager

Maaltijden uit eigen keuken

Maaltijden op maat. Makkelijk, voordelig én culinair thuis dineren.

Smaakvolle en voedzame maaltijden

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Daarnaast omvat ons aanbod ook componenten/ ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.

Ons steeds vernieuwende assortiment

Veelal zijn onze maaltijden aangepast aan het seizoen. Dat is in de winter vaak een lekkere Hollandse pot of soep, maar ook een goede pasta kan in de winter zeer goed smaken. In de zomer werken we veel met lichtere maaltijden. Vraag eens aan één van onze medewerkers wat er allemaal kan, u zult versteld staan van het aanbod. Dus zelf koken “ Laat dat maar aan uw Keurslager over”.

Iedere dag vers!

Elke dag bereiden we diverse kant-en-klare Keurslager Culinair maaltijden in eigen keuken. De toppers zijn altijd verkrijgbaar en onderstaande maaltijden in de komende maanden. Kom naar onze winkel en vraag naar de maaltijd die wij deze week voor u hebben bereid.

Uit eigen keuken

De zomer is weer voorbij. We hebben volop genoten van zonnige oorden, verre bestemmingen en de bijbehorende exotische gerechten. Er is weer ruimte voor onze eigen keuken.
De gastronomie van eigen bodem heeft ook veel te bieden. Neem bijvoorbeeld zo'n klassieke, hele gemarineerde kip. Maar ook een zomers erwtensoepje. Nederlands, met een exotische twist. Koken geeft voldoening, maar alles zelf doen hoeft niet altijd...

De Keurslager bereidt maaltijden met evenveel zorg en aandacht als de meest enthousiaste thuiskok. Met zelfgekozen kruiden en specerijen, volgens beproefde tradities. Ook dat is de Hollandse keuken. Zoals u thuis óók vaak aan de slag gaat met beproefde familierecepten of streekspecialiteiten. Die u net zo lang oefent tot u ze helemaal in de vingers heeft en waar u zelf variaties op bedenkt. Dat maakt koken fascinerend. Aan de slag dus en eet smakelijk!

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten