Patrick van Elteren, Keurslager

Rundvleesspecialist

Van Elteren selecteert zelf in Frankrijk en Belgie de toprassen runderen die worden afgemest op de eigen vleesveestallen in Oud Gastel.

Blond d'Aquitaine en Piemonthese zijn de toprassen runderen die bij ons op het bedrijf gestald zijn. Het vlees is van de hooste kwaliteit; mals, fijndradig en smaakvol.

Na de slacht wordt het vlees 14 dagen gerijpt door middel van dry aging. Onze slagers verwerken al het vlees van nose-to-tail, wat inhoudt dat er niets verspild wordt. Uiteindelijk maken we als laatste van de botten heerlijke verse bouillons en soepen.

Proef ons (h)eerlijke rundvlees en laat je betoveren!

- 2 sterren rundvlees van eigen boerderij -

Patrick van Elteren, Keurslager

Kerkstraat 4
4751NH Oud Gastel
0165513502
0165511822

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten